Loading...

HEALTHFIX BOOTCAMP TRAINING

Bootcamp training

Bootcamp … Zijn dat niet die fanatiekelingen die zich door een trainer een uur lang af laten beulen in het gras? Dat kan, maar deze training is er voor iedereen. En dankzij de combinatie van cardio- en krachtoefeningen ben je snel fit en heb je een strak lijf in no time.

 

Wat is het?

In groepsverband sporten in de buitenlucht, waarbij plezier en resultaat vooropstaan.

 

Het doel:

Fun en het behalen van resultaat!

 

Dit resultaat behalen we door:

Intervaltraining, kracht- en uithoudingsoefeningen, circuittraining en hardlopen.

En dat altijd buiten, in de frisse lucht. Bij de training ligt de focus op het verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. De trainingen zijn geschikt voor iedere leeftijd en elk fitnessniveau.

 

In de agenda onderaan de pagina kunt u informatie vinden over dagen, tijdstippen en locaties van de trainingen. Op dit moment zijn alle trainingen in het recreatiegebied dobbeplas in Nootdorp. Met behulp van de blauwe balk linksboven kunt u door de agenda scrollen. Door op de training te klikken kunt u meer informatie vinden over de training. En met het google icoon linksboven kunt u de training direct in uw google agenda plaatsen.

 

Wilt u aan de training meedoen en ervaren wat voor positieve invloed deze training op u lichaam heeft, schrijf u dan in voor een gratis proefles training.
U kunt zich inschrijven via het contact formulier.

 

Ik heb er zin in, ik hoop u ook!
Heeft u nog vragen ? Dan sta ik u graag te woord op telefoonnummer: 06-202.97.982 of via de mail: info@healthfix.nl


Some people want it to happen, some wish it would happen, BOOTCAMPERS make it happen!

Agenda bootcamp training

18.09.2017 - 24.09.2017
Tijd / DagMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
19:00
-
20:00
Bootcamp Nootdorp
19:30
-
20:30
Alex Klomp

healthfix personal trainer en personal training en gewichtsconsulent geeft voedingsadvies  in Nootdorp, Pijnacker, Den haag, Zoetermeer en Voorburg Leidschendam. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u contact opnemen via onderstaand telefoonnummer.

06-20297982

  • Waarom ik?
  • Waarom u?

Ik ben leergierig en altijd opzoek naar nieuwe kennis om uw doelstellingen sneller en op een efficiente manier te behalen.

Because today is another chance to get it right!