Loading...
Blog
 • Home
22
02
2015

Een gezond ontbijt

GEZOND ONTBIJT: SUIKERVRIJE BANAAN PANNENKOEK

Wat heb je nodig?

Voor 4 pannenkoekjes

 • 1 banaan
 • 1 ei
 • 1 grote eetlepel lijnzaad
 • 1 theelepel kaneel
 • 1 eetlepel geraspte kokos
 • eventueel 1 eetlepel amandelschaafsel

En hoe maak je het?

 1. Prak de banaan op een bordje en kluts het ei in een kommetje.
 2. Doe dan de (goed) geprakte banaan bij het ei en meng even goed door.
 3. Doe er dan ook de lijnzaadjes en kaneel bij.
 4. Schep het mengsel met een kleine soeplepel of juslepel in een koekenpan op laag vuur.
 5. Laat even goed bakken aan 1 kant en schep de pannenkoek dan voorzichtig om. Als ‘ie dreigt te scheuren moet je de pannenkoek nog even laten bakken.
  Bak ook even aan de andere kant tot de pannenkoekjes mooi bruin zijn.
 6. Doe de pannenkoekjes op een bord en garneer met wat geraspte kokos, nog wat kaneel en een beetje amandelschaafsel. Eventueel met wat kwark en fruit.

Eet smakelijk!

Comment
0

Leave a reply

Ik ken Alex als een zeer gedreven persoon, die zich altijd voor de volle 100% inzet om zijn doel te kunnen behalen. Dit zie je dan ook terug in zijn trainingen. Gelukkig is er naast hard trainen ook altijd ruimte voor gezelligheid.

Sabrina Pool

De opleiding die je bij ons hebt gedaan (Fitness A & B) heb je met veel passie afgerond. Het is jammer dat we Vrouwfit zijn (alleen dames) anders hadden we gelijk een mooie baan voor je.

Aad Slingerland

Alex is iemand die zich voor 100% inzet en ergens voor gaat, ik vindt het mooi dat hij dit nu over kan gaan brengen op zijn klanten, om alles uit de klanten te halen onderweg naar hun persoonlijke trainingsdoel. Veel succes Alex!

Esther Loos

Alex heeft een professionele kijk op fitness en verdiept zich goed in de casus van de klant. Doordat Alex zich zo goed verdiept in de klant, gaat hij professioneel te werk en maakt van iedere training een uitdaging. Na een scriptie die door Fit!Vak uitmuntend werd benoemd heeft Alex zijn fitnesstrainer B diploma bij de NIFAA behaald.

Judith

Ik heb Alex persoonlijk ervaren als een gedreven persoon,als Alex ergens mee bezig is gaat hij er voor de volle 100% voor. Alex verdiept zich goed in de casus en daarnaast is Alex erg goed in het uitwerken van een bewegingsanalyse.

Robin van der Jagt