Loading...

HEALTHFIX GEWICHTSCONSULENT

Afvallen met een gewichtsconsulent?

  • wilt u graag afvallen?
  • Wilt u weer lekker in uw vel zitten met volop energie?
  • Wilt u meer balans tussen leven en genieten?

Welkom, ik ben Alex klomp gewichtsconsulent, lifestylecoach en personal trainer . Ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen, slanker willen worden en die hun leef- en eetpatroon willen verbeteren. Als gewichtsconsulent werk ik vanuit uw eigen vertrouwde omgeving, gewoon bij u aan huis.

 

Vanuit mijn ervaring weet ik dat het nemen van de eerste stap naar een gezonder en fitter leven soms lastig of zelf moeilijk kan zijn. Door vanuit uw eigen vertrouwde omgeving te werken maak ik dit proces laagdrempelig en een stuk makkelijker voor u.

Wat kunt u verwachten?

  • Actualiteit: ontwikkelingen in de markt worden door mij actief gevolgd
  • Onafhankelijkheid: mijn adviezen zijn niet verbonden aan enig merk, ik verkoop geen maaltijdvervangers en/of afslankproducten
  • Kwaliteit: ik ben een gediplomeerd gewichtsconsulent
  • Kennisborging: mijn kennis wordt regelmatig op peil gehouden door opleidingen en trainingen

Een gewichtsconsulent begeleid cliënten met gewichtsproblemen volgens de richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon.

 

De belangrijkste taak van een gewichtsconsulent is het adviseren, begeleiden en motiveren tot gedragsverandering op het gebied van voeding, beweging en leefstijl.

 

healthfix is aangesloten bij de beroepsvereniging gewichtsconsulenten Nederland,  dit geeft in veel gevallen een vergoeding van de zorgverzekeraar. 

Bekijk hier een overzicht van alle zorgverzekeraars die de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. gewichtsconsulent Alex Klomp

Unieke Positie

Doordat ik tevens een gecertificeerd personal trainer ben, heb ik de unieke positie om mijn kennis over voeding te combineren met mijn kennis over beweging. Dat betekent niet dat ik direct ga zeggen dat u uw sportschoenen moet aantrekken (al ben ik daar wel een voorstander van). Vaak zijn kleine aanpassingen voldoende om grote resultaten te bereiken.

 

 

 

Om kennis te maken, kun u geheel vrijblijvend een afspraak met mij maken. In dit gesprek kijken we naar uw wensen en naar de belangrijkste kenmerken van uw levensstijl. Ik leg in dit gesprek ook duidelijk mijn werkwijze uit.

The perfect relationship between you and your body.


Ik ken Alex als een zeer gedreven persoon, die zich altijd voor de volle 100% inzet om zijn doel te kunnen behalen. Dit zie je dan ook terug in zijn trainingen. Gelukkig is er naast hard trainen ook altijd ruimte voor gezelligheid.

Sabrina Pool

De opleiding die je bij ons hebt gedaan (Fitness A & B) heb je met veel passie afgerond. Het is jammer dat we Vrouwfit zijn (alleen dames) anders hadden we gelijk een mooie baan voor je.

Aad Slingerland

Alex is iemand die zich voor 100% inzet en ergens voor gaat, ik vindt het mooi dat hij dit nu over kan gaan brengen op zijn klanten, om alles uit de klanten te halen onderweg naar hun persoonlijke trainingsdoel. Veel succes Alex!

Esther Loos

Alex heeft een professionele kijk op fitness en verdiept zich goed in de casus van de klant. Doordat Alex zich zo goed verdiept in de klant, gaat hij professioneel te werk en maakt van iedere training een uitdaging. Na een scriptie die door Fit!Vak uitmuntend werd benoemd heeft Alex zijn fitnesstrainer B diploma bij de NIFAA behaald.

Judith

Ik heb Alex persoonlijk ervaren als een gedreven persoon,als Alex ergens mee bezig is gaat hij er voor de volle 100% voor. Alex verdiept zich goed in de casus en daarnaast is Alex erg goed in het uitwerken van een bewegingsanalyse.

Robin van der Jagt