Loading...

HEALTHFIX GEWICHTSCONSULENT

Gewichtsconsulent Alex Klomp

Welkom, ik ben Alex klomp gewichtsconsulent, lifestylecoach en personal trainer bij healthfix. Ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen, slanker willen worden en die hun leef- en eetpatroon willen verbeteren. Uw healthfix gewichtsconsulent werkt vanuit uw eigen vertrouwde omgeving, gewoon bij u aan huis.

 

Vanuit mijn ervaring weet ik dat het nemen van de eerste stap naar een gezonder en fitter leven soms lastig of zelf moeilijk kan zijn. Door vanuit uw eigen vertrouwde omgeving te werken maak ik dit proces laagdrempelig en een stuk makkelijker voor u.

De BGN

Healthfix is aangesloten bij de beroepsvereniging gewichtsconsulent Nederland (BGN).

Leden van deze beroepsvereniging voldoen aan strikte kwaliteitseisen:

  • Actualiteit: ontwikkelingen in de markt worden door mij actief gevolgd
  • Onafhankelijkheid: mijn adviezen zijn niet verbonden aan enig merk, ik verkoop geen maaltijdvervangers en/of afslankproducten
  • Kwaliteit: alleen gediplomeerde gewichtsconsulenten mogen aangesloten zijn bij de BGN
  • Kennisborging: mijn kennis wordt regelmatig op peil gehouden door opleidingen en trainingen

Een BGN gewichtsconsulent begeleid cliënten met gewichtsproblemen volgens de richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon.

 

De belangrijkste taak van een gewichtsconsulent is het adviseren, begeleiden en motiveren tot gedragsverandering op het gebied van voeding, beweging en leefstijl.

Unieke Positie

Doordat ik tevens een gecertificeerd personal trainer en bootcamp instructeur ben, heb ik de unieke positie om mijn kennis over voeding te combineren met mijn kennis over beweging. Dat betekent niet dat ik direct ga zeggen dat u uw sportschoenen moet aantrekken (al ben ik daar wel een voorstander van). Vaak zijn kleine aanpassingen voldoende om grote resultaten te bereiken.

 

Het lidmaatschap bij de beroepsvereniging zorgt er ook voor dat uw kosten, voor de begeleiding van healthfix, door diverse zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Hiervoor wordt niet eerst het eigen risico aangesproken.

 

Wat vergoedt uw verzekering?

Om kennis te maken, kun je geheel vrijblijvend een afspraak met mij maken. In dit gesprek kijken we naar uw wensen en naar de belangrijkste kenmerken van uw levensstijl. Ik leg in dit gesprek ook duidelijk mijn werkwijze uit.

 

Let wel op! Iedere zorgverzekeraar vergoedt tot een bepaald maximum per kalenderjaar.
Als dit maximum bereikt is, wordt er geen vergoeding meer gegeven voor dat kalenderjaar.

gewichtsconsulent Alex Klomp

The perfect relationship between you and your body.Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u contact opnemen via onderstaand telefoonnummer.

06-20297982

  • Waarom ik?
  • Waarom u?

Ik ben leergierig en altijd opzoek naar nieuwe kennis om uw doelstellingen sneller en op een efficiënte manier te behalen.

Because today is another chance to get it right!