Loading...

HEALTHFIX WERKWIJZE

Werkwijze healthfix gewichtsconsulent

De healthfix gewichtsconsulent werkt vanuit uw vertrouwde omgeving, gewoon bij u aan huis. De eerste stap is het inplannen van een kennismaking gesprek aan de hand van uw vraag en doelstellingen. Op de afgesproken datum kom ik bij u aan huis en zal ik tijdens deze eerste afspraak mijn werkwijze aan u uitleggen. In overleg met u komen wij samen tot een plan om uw doelstellingen te bereiken. Naast een plan van aanpak zullen wij tevens alle aspecten bespreken die nodig zijn om de gewenste resultaten te behalen.

 

Healthfix werkt niet met afslankproducten en crashdiëten. Ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen, slanker willen worden en die hun leef- en eetpatroon willen verbeteren.

De basis van mijn werkwijze zijn drie verbindingen

Voeding

Uw lichaam functioneert het best als het alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt; u voelt zich fitter, kunt beter nadenken en u voelt zich bovendien gelukkiger. Daarom is goede voeding in combinatie met voldoende beweging heel belangrijk.

Beweging

Na het sporten of intensief bewegen voelt u zich ontspannen, slaapt u beter en kunt u efficiënter omgaan met stress of tegenslagen. Door regelmatig in beweging te zijn, bouwt u conditie op waardoor u zich fitter voelt en meer energie heeft. Na afloop van het sporten voelt u zich zelfverzekerder, gelukkiger en vrolijker.

Leefstijl

Voldoende beweging, een gezond voedingspatroon, regelmaat en rust zijn een aantal kenmerken van een goede levensstijl. Met een gezonde levensstijl heeft u meer zelfvertrouwen en zit u vol energie om iedere ochtend aan een mooie nieuwe dag te beginnen.

Werkwijze voedingsadvies healthfix

Door een goed opgezet programma boekt u sneller en makkelijker resultaat.

Kennis maken

Stap
1

Intake-gesprek

Stap
2

1ste consult

Stap
3

Vervolg consulten

Stap
4

Realisatie doel(en)

Stap
5

The perfect relationship between you and your body.Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u contact opnemen via onderstaand telefoonnummer.

06-20297982

  • Waarom ik?
  • Waarom u?

Ik ben leergierig en altijd opzoek naar nieuwe kennis om uw doelstellingen sneller en op een efficiente manier te behalen.

Because today is another chance to get it right!

Ik ken Alex als een zeer gedreven persoon, die zich altijd voor de volle 100% inzet om zijn doel te kunnen behalen. Dit zie je dan ook terug in zijn trainingen. Gelukkig is er naast hard trainen ook altijd ruimte voor gezelligheid.

Sabrina Pool

De opleiding die je bij ons hebt gedaan (Fitness A & B) heb je met veel passie afgerond. Het is jammer dat we Vrouwfit zijn (alleen dames) anders hadden we gelijk een mooie baan voor je.

Aad Slingerland

Alex is iemand die zich voor 100% inzet en ergens voor gaat, ik vindt het mooi dat hij dit nu over kan gaan brengen op zijn klanten, om alles uit de klanten te halen onderweg naar hun persoonlijke trainingsdoel. Veel succes Alex!

Esther Loos

Alex heeft een professionele kijk op fitness en verdiept zich goed in de casus van de klant. Doordat Alex zich zo goed verdiept in de klant, gaat hij professioneel te werk en maakt van iedere training een uitdaging. Na een scriptie die door Fit!Vak uitmuntend werd benoemd heeft Alex zijn fitnesstrainer B diploma bij de NIFAA behaald.

Judith

Ik heb Alex persoonlijk ervaren als een gedreven persoon,als Alex ergens mee bezig is gaat hij er voor de volle 100% voor. Alex verdiept zich goed in de casus en daarnaast is Alex erg goed in het uitwerken van een bewegingsanalyse.

Robin van der Jagt