Loading...
29
12
2017

goede voornemens volhouden

Goede voornemens Elk nieuw jaar gaan talloze mensen vol goede voornemens het nieuwe jaar in, om er op 5 januari achter te komen dat er niets van terecht is gekomen. Hoe zorgt u ervoor dat u tóch blijft bij uw besluit om...

15
10
2016

wat is een crash dieet

WAT U MOET WETEN OVER CRASH DIËTEN Overweegt uw om een crash dieet te gaan volgen? Omdat u heeft gehoord dat u hiermee in een razend tempo veel kilo’s kan verliezen. Zeker in de eerste week van het dieet. En u heeft daar...

15
10
2016

Wat is overgewicht

WAT IS OVERGEWICHT? Het betekent dat u te zwaar bent en te veel lichaamsvet heeft, dan goed is voor u gezondheid. De Body Mass Index is een getal dat een indicatie geeft of uw lichaam te zwaar is. Dit getal wordt bereken...


Ik ken Alex als een zeer gedreven persoon, die zich altijd voor de volle 100% inzet om zijn doel te kunnen behalen. Dit zie je dan ook terug in zijn trainingen. Gelukkig is er naast hard trainen ook altijd ruimte voor gezelligheid.

Sabrina Pool

De opleiding die je bij ons hebt gedaan (Fitness A & B) heb je met veel passie afgerond. Het is jammer dat we Vrouwfit zijn (alleen dames) anders hadden we gelijk een mooie baan voor je.

Aad Slingerland

Alex is iemand die zich voor 100% inzet en ergens voor gaat, ik vindt het mooi dat hij dit nu over kan gaan brengen op zijn klanten, om alles uit de klanten te halen onderweg naar hun persoonlijke trainingsdoel. Veel succes Alex!

Esther Loos

Alex heeft een professionele kijk op fitness en verdiept zich goed in de casus van de klant. Doordat Alex zich zo goed verdiept in de klant, gaat hij professioneel te werk en maakt van iedere training een uitdaging. Na een scriptie die door Fit!Vak uitmuntend werd benoemd heeft Alex zijn fitnesstrainer B diploma bij de NIFAA behaald.

Judith

Ik heb Alex persoonlijk ervaren als een gedreven persoon,als Alex ergens mee bezig is gaat hij er voor de volle 100% voor. Alex verdiept zich goed in de casus en daarnaast is Alex erg goed in het uitwerken van een bewegingsanalyse.

Robin van der Jagt