Loading...

HEALTHFIX PERSONAL TRAINING - EEN OP TWEE TRAINING

Liever samen trainen?

Ook dat behoort tot de mogelijkheid bij healthifx. Soms behaal je meer motivatie om samen te gaan trainen, kies dat voor de personal training “een op twee”.

De personal trainer zal een op maat gemaakt programma maken op zowel training, voeding en lifestyle.

Enkele voordelen:

  • persoonlijk trainingsschema gericht op jullie doelstelling(en)
  • lagere kosten dan Personal Training, maar je werkt wel aan je individuele doelstelling
  • Een personal trainer is niet alleen een trainer maar ook een coach
  • Personal training bespaart tijd en geeft een optimaal resultaat
  • je haalt er motivatie uit om samen te trainen

Trainen op verschillende locatie’s

Of u nu graag wilt afvallen, uw conditie verbeteren of sterker wilt worden, bij healthfix trainen we dit zoveel mogelijk in de buitenlucht. Waar dit niet altijd kan, en als de voorkeur daar is, trainen wij in een personal training studio aan de dorpsstraat in Nootdorp. Ook is er de mogelijkheid om bij uw vertrouwde omgeving aan huis te trainen.

Samen naar een gezond en fit leven

De mogelijkheden met een personal trainer zijn zeer uiteenlopend en volledig afgestemd op uw vraag.
Ik nodig u graag uit voor een persoonlijk gesprek waarin wij uw doelstellingen zullen bespreken en de mogelijkheden om deze doelstellingen te realiseren. Voorop moet staan dat wij samen concrete en haalbare doelstellingen maken om zo in gepaste snelheid resultaten te behalen. Het is een combinatie van een op maat gemaakt trainings-, voedings– en lifestyle plan. Is een personal trainer iets voor u? Ik help u graag om al uw vragen te beantwoorden.
Ik hoop u snel te mogen ontmoeten. Contact

Every single moment you are writing the story of your life

-Christine Miller-

Werkwijze personal training.

Door een goed opgezet trainingsprogramma boekt u sneller en makkelijker resultaat

Intake gesprek

Zoveel mogelijk informatie verzamelen.
Stap
1

Wat is het doel

Het vaststellen van de doelen en hoe we dit gaan berijken
Stap
2

Training plan

Het opzetten van een trainingsplan om onze doelen te kunnen bereiken
Stap
3

De uitvoering

Hard werken om ons doel te behalen
Stap
4

Evaluatie

Wat hebben we bereikt en doen we het op de goede manier
Stap
5

Ik ken Alex als een zeer gedreven persoon, die zich altijd voor de volle 100% inzet om zijn doel te kunnen behalen. Dit zie je dan ook terug in zijn trainingen. Gelukkig is er naast hard trainen ook altijd ruimte voor gezelligheid.

Sabrina Pool

De opleiding die je bij ons hebt gedaan (Fitness A & B) heb je met veel passie afgerond. Het is jammer dat we Vrouwfit zijn (alleen dames) anders hadden we gelijk een mooie baan voor je.

Aad Slingerland

Alex is iemand die zich voor 100% inzet en ergens voor gaat, ik vindt het mooi dat hij dit nu over kan gaan brengen op zijn klanten, om alles uit de klanten te halen onderweg naar hun persoonlijke trainingsdoel. Veel succes Alex!

Esther Loos

Alex heeft een professionele kijk op fitness en verdiept zich goed in de casus van de klant. Doordat Alex zich zo goed verdiept in de klant, gaat hij professioneel te werk en maakt van iedere training een uitdaging. Na een scriptie die door Fit!Vak uitmuntend werd benoemd heeft Alex zijn fitnesstrainer B diploma bij de NIFAA behaald.

Judith

Ik heb Alex persoonlijk ervaren als een gedreven persoon,als Alex ergens mee bezig is gaat hij er voor de volle 100% voor. Alex verdiept zich goed in de casus en daarnaast is Alex erg goed in het uitwerken van een bewegingsanalyse.

Robin van der Jagt