Loading...
Blog
  • Home
16
03
2015

Train met meer power

TRAIN MET MEER POWER
Er komen geen supplementen aan te pas. Alleen wat foam.

Het gebruik van een schuimroller (foam roller) op je spieren tijdens de warming-up kan je meer power geven gedurende je workout, aldus een onderzoek in het Journal of Strength and Conditioning Research. Mensen die tien minuten voor een workout hun benen, bovenlichaam en rug over het foam hadden gehaald voelden zich tijdens de training minder moe dan de niet-rollers. Resultaat: je bent in staat om harder en langer te sporten. Probeer liefst een roller met een binnenste van PVC. Door de harde kern vervormt het schuim niet.

 

Artikel: Men’sHealth

Comment
0

Leave a reply

Ik ken Alex als een zeer gedreven persoon, die zich altijd voor de volle 100% inzet om zijn doel te kunnen behalen. Dit zie je dan ook terug in zijn trainingen. Gelukkig is er naast hard trainen ook altijd ruimte voor gezelligheid.

Sabrina Pool

De opleiding die je bij ons hebt gedaan (Fitness A & B) heb je met veel passie afgerond. Het is jammer dat we Vrouwfit zijn (alleen dames) anders hadden we gelijk een mooie baan voor je.

Aad Slingerland

Alex is iemand die zich voor 100% inzet en ergens voor gaat, ik vindt het mooi dat hij dit nu over kan gaan brengen op zijn klanten, om alles uit de klanten te halen onderweg naar hun persoonlijke trainingsdoel. Veel succes Alex!

Esther Loos

Alex heeft een professionele kijk op fitness en verdiept zich goed in de casus van de klant. Doordat Alex zich zo goed verdiept in de klant, gaat hij professioneel te werk en maakt van iedere training een uitdaging. Na een scriptie die door Fit!Vak uitmuntend werd benoemd heeft Alex zijn fitnesstrainer B diploma bij de NIFAA behaald.

Judith

Ik heb Alex persoonlijk ervaren als een gedreven persoon,als Alex ergens mee bezig is gaat hij er voor de volle 100% voor. Alex verdiept zich goed in de casus en daarnaast is Alex erg goed in het uitwerken van een bewegingsanalyse.

Robin van der Jagt