Loading...
Alex Klomp
  • Home
  • Trainer
  • Alex Klomp

Alex

Klomp

Personal trainer & Lifestyle coach

Mijn naam is Alex Klomp, Personal trainer, bootcamp instructeur en gewichtsconsulent

Ik ben ruim 12 jaar werkzaam als beroepsbrandweerman bij de veiligheidsregio Haaglanden (VRH). Voordat ik bij de VRH ben gaan werken ben ik 4 jaar werkzaam geweest als elektromonteur bij de Koninklijke marine. In beide beroepen is het belangrijk om fysiek –en mentaal in een goede conditie te zijn en te blijven. Daardoor heb ik mij al vele jaren bezig gehouden met sport en beweging, en heb ik veel ervaring kunnen opdoen met kracht en conditietraining .

De afgelopen jaren heb mijn passie voor het sporten verder kunnen uitbreiden door op mijn kazerne voeding en trainingsplannen te maken, en zo de kracht en conditie van mijn ploeg op peil te houden. Tevens ben ik opleidingen gaan volgen om zo mijn kennis en vaardigheden verder uit te kunnen breiden. Ik ben een gecertificeerd personal trainer, bootcamp instructeur en gewichtsconsulent. Door deze combinatie van kennis ben ik in staat een totaal oplossing te bedenken voor uw te behalen doel(en).

Als personal trainer kan ik professionele begeleiding geven om zo uw doelstellingen te behalen. Met een personal trainer behaalt u de doelen sneller en makkelijker, leert u de oefeningen juist aan en is u lichaamshouding correct. Hierdoor is de kans op blessures minder en zullen eventuele bestaande blessures niet verergeren. Samen evalueren we steeds de trainingen en passen deze aan op uw doel. Ik ben een enthousiast en gemotiveerd persoon en met mijn kennis en ervaring weet ik goed in te spelen op de verschillende doelstellingen om zo samen tot een goed resultaat te komen.
Zo kan ik u begeleiden met gezonder te eten, sterker te worden, een betere conditie op te bouwen of uw streefgewicht te realiseren en te onderhouden. Maar denk bijvoorbeeld ook aan:

  • Een stok achter de deur! Door het maken van een doelgericht plan;
  • Meer energie te krijgen om de dag door te komen;
  • Als voorbereiding voor die marathon die eraan zit te komen;
  • Ervoor zorgen dat u fit genoeg bent, om die wandel of klimvakantie te gaan maken;
  • Een betere nachtrust te krijgen door sport en de juiste levensstijl;
  • Het trainen voor een hardloopwedstrijd of obstakel run;
  • Om dat schot bij het voetballen te kunnen verbeteren.

Ik ben altijd bezig mijzelf door te ontwikkelen om meer kennis en kunde op te doen, en zo iedereen te kunnen begeleiden naar hun doel. U kunt altijd contact met mij opnemen, we zullen dan in een gesprek bekijken wat voor u het beste is.

Ik ken Alex als een zeer gedreven persoon, die zich altijd voor de volle 100% inzet om zijn doel te kunnen behalen. Dit zie je dan ook terug in zijn trainingen. Gelukkig is er naast hard trainen ook altijd ruimte voor gezelligheid.

Sabrina Pool

De opleiding die je bij ons hebt gedaan (Fitness A & B) heb je met veel passie afgerond. Het is jammer dat we Vrouwfit zijn (alleen dames) anders hadden we gelijk een mooie baan voor je.

Aad Slingerland

Alex is iemand die zich voor 100% inzet en ergens voor gaat, ik vindt het mooi dat hij dit nu over kan gaan brengen op zijn klanten, om alles uit de klanten te halen onderweg naar hun persoonlijke trainingsdoel. Veel succes Alex!

Esther Loos

Alex heeft een professionele kijk op fitness en verdiept zich goed in de casus van de klant. Doordat Alex zich zo goed verdiept in de klant, gaat hij professioneel te werk en maakt van iedere training een uitdaging. Na een scriptie die door Fit!Vak uitmuntend werd benoemd heeft Alex zijn fitnesstrainer B diploma bij de NIFAA behaald.

Judith

Ik heb Alex persoonlijk ervaren als een gedreven persoon,als Alex ergens mee bezig is gaat hij er voor de volle 100% voor. Alex verdiept zich goed in de casus en daarnaast is Alex erg goed in het uitwerken van een bewegingsanalyse.

Robin van der Jagt