Loading...
Bootcamp Nootdorp
  • Home
  • Classes
  • Bootcamp Nootdorp

Bootcamp Nootdorp

500-1000 kcal Burned
60

Minuten

Trainer:

Bootcamp training Nootdorp

Bootcamp… Zijn dat niet die fanatiekelingen die zich door een trainer een uur lang af laten beulen in het gras? Dat kan, maar bootcamp is er voor iedereen. En dankzij de combinatie van cardio- en krachtoefeningen ben je snel fit en heb je een strak lijf in no time.

Bootcamp is het in groepsverband sporten in de buitenlucht, waarbij plezier en resultaat vooropstaan.

Het doel van bootcamp is: Fun en het behalen van resultaat!

Dit resultaat behalen we door: intervaltraining, kracht- en uithoudingsoefeningen, circuittraining en hardlopen. En dat altijd buiten, in de frisse lucht. Bij de bootcamp trainingen ligt de focus op het verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. De trainingen zijn geschikt voor iedere leeftijd en elk fitnessniveau.

Ik heb er zin in, ik hoop u ook!
Heeft u nog vragen ? Dan sta ik u graag te woord op telefoonnummer: 06-202.97.982 of via de mail: info@healthfix.nl

Ik ken Alex als een zeer gedreven persoon, die zich altijd voor de volle 100% inzet om zijn doel te kunnen behalen. Dit zie je dan ook terug in zijn trainingen. Gelukkig is er naast hard trainen ook altijd ruimte voor gezelligheid.

Sabrina Pool

De opleiding die je bij ons hebt gedaan (Fitness A & B) heb je met veel passie afgerond. Het is jammer dat we Vrouwfit zijn (alleen dames) anders hadden we gelijk een mooie baan voor je.

Aad Slingerland

Alex is iemand die zich voor 100% inzet en ergens voor gaat, ik vindt het mooi dat hij dit nu over kan gaan brengen op zijn klanten, om alles uit de klanten te halen onderweg naar hun persoonlijke trainingsdoel. Veel succes Alex!

Esther Loos

Alex heeft een professionele kijk op fitness en verdiept zich goed in de casus van de klant. Doordat Alex zich zo goed verdiept in de klant, gaat hij professioneel te werk en maakt van iedere training een uitdaging. Na een scriptie die door Fit!Vak uitmuntend werd benoemd heeft Alex zijn fitnesstrainer B diploma bij de NIFAA behaald.

Judith

Ik heb Alex persoonlijk ervaren als een gedreven persoon,als Alex ergens mee bezig is gaat hij er voor de volle 100% voor. Alex verdiept zich goed in de casus en daarnaast is Alex erg goed in het uitwerken van een bewegingsanalyse.

Robin van der Jagt